лотос мира_244
лотос мира_244
previous arrow
next arrow

МАК «Пiдказка вiд Казки» 0300

300.00 грн.

Артикул: 00-00006528 Категория:

Описание

Бажаєте мати невеликого метафоричного помічника на кожен день? Який дасть Вам підказку у складній ситуації, пораду щодня, допоможе почути внутрішній голос і подарує можливість побачити свої ресурси? Можна запропонувати вам як такий помічник – колоду МАК «Підказка від Казки». Спочатку ця колода входила до складу набору МАК «Казкові Сценарії», проте її можна придбати окремо.
Колода «Підказка від Казки» складається з 45 тестових карт, розміром 7*2,5 см.
Щільність паперу 450 г/м2.
Упаковка є двосторонньою обкладинкою, з лицьової сторони якої назва колоди, а з зворотної – короткий опис колоди і три техніки для роботи.
Техніки для роботи з колодою:
1.Рада Дня
Витягнути вранці з колоди картку з порадою, яка мені потрібна сьогодні. Допомога у складних ситуаціях Витягнути картку. Подумати з якої казки ця порада. Як це перегукується з моєю ситуацією?
2.Ресурси
Витягнути одну карту – ресурс, який у мене є Другу картку – ресурс, якого мені не вистачає. Як я можу його знайти? Що мені для цього потрібно? Згадати казку, у якій герой зумів отримати цей ресурс.
МАК «Підказка від Казки» чудово поєднується з будь-якими колодами, доповнюючи та збагачуючи їх. Її можна використовувати також як доповнення до трансформаційних ігор. Але й самостійний інструмент колода також працює чудовим чином. Колода багатограна, проста у використанні і не вимагає додаткових навичок та навчання. Призначена для широкого кола людей і підійде не лише МАК-фахівцям, але й для самостійної роботи людям, які цікавляться саморозвитком.
Автор: арт-терапевт, спеціаліст з роботи з МАК, автор та співавтор колод МАК, казкотерапевт, ведуча трансформаційних ігор Світлана Чернишова.