лотос мира_244
лотос мира_244
previous arrow
next arrow

Лебедь И. «Грани» МАК

1,000.00 грн.

Артикул: 00-00001105 Категория:

Описание

Відкриваючи для себе колоду метафоричних асоціативних карт «Грани» Ви неминуче зустрінетеся з численними внутрішніми відгуками. Адже життя кожної людини, так чи інакше, розбита на певні сфери.

Лише в один день, ми можемо бути впевненими фахівцями на роботі і розгубленими батьками вдома. З ранку ми можемо грати роль начальника з настільки величезним досвідом, що в два рахунки визначимо шахрая і разом з тим, ввечері не зрозуміємо брехня партнера, з яким прожили довгі роки. Крім того, людина настільки внутрішньо багатий, що може одночасно відчувати величезний спектр почуттів та емоцій до одним і тим же людям і ситуацій. А це стирає межі між такими крайнощами, як: «добре» і «погано», «правильно» і «неправильно», «морально» і «аморально». І не важко здогадатися, наскільки подібне замішання робить нас нездатними робити якийсь вибір.

В такому випадку, де ж та тонка грань з допомогою, якої ми визначаємо межі взаємодії власного зовнішнього і внутрішнього світу?! Дані питання Ваш клієнт досить ефективно зможе розібрати за допомогою колоди метафоричних асоціативних карт «Грани».

У роботі з колодою метафоричних асоціативних карт «Грані» Ви можете розібрати кожну незавершену ситуацію, яка в даний момент, не дозволяє клієнтові зробити вибір, а значить, і рухатися далі на шляху до створення власного щастя. Разом з тим, з’явиться можливість активізувати наявні внутрішні ресурси і що ще більш цінно, знайти нові способи діяти в скрутних життєвих ситуаціях.

Запити, з якими буде ефективна колода:

Міжособистісні конфлікти.
Пошуки внутрішніх ресурсів.
Екзистенційний криза.
Всі види залежностей.
Труднощі вибору.
Особистісний ріст.
Усвідомлення власного призначення.
Фінансові труднощі.
Дитячо-батьківські відносини.
Відносини в парі.
Взаємодія з зовнішнім світом.
Психосоматика.
Здатність спиратися на себе.
Питання довіри.
Переривання себе в контакті.
Вік використання колоди: від 12 років.

Обираючи для роботи з клієнтом інструмент у вигляді метафоричних асоціативних карт «Грани», Ви даєте можливість клієнту взяти на себе відповідальність за власне життя в максимально безпечних умовах. І пам’ятайте, що в якій би скрутній життєвій ситуації не опинився клієнт, його багатогранна особистість володіє величезним внутрішнім ресурсом, усвідомлюючи який, він здатний впевнено і без жалю робити новий вибір.

В комплект входить:
67 карт (розмір 140*100мм);
інструкція;
коробочка.

Автор — Лебідь Ірина, гештальт-консультант, сертифікований фахівець з метафоричним асоціативних карт, акватерапии, пісочної терапії.